Over Entourage

Over EntourageEntourage

Over de mens achter Entourage Organisatieadvies en Officemanagement gaat over Marianne Bulder en haar samenwerking met mensen. Over mensen, hun gezondheid, kansen en mogelijkheden, hun angsten en onmogelijkheden – op de werkvloer en thuis. De mens als geheel zien, daar staat zij voor in haar dienstverlening. Helder, toegankelijk, luisterend en op resultaten ingesteld.

Entourage Organisatieadvies en Officemanagement

Als voormalig NMI-registermediator achterhaalt Marianne Bulder binnen Entourage Organisatieadvies en Officemanagement de vraag achter de vraag. Door goed te luisteren, voelen en door te vragen, omdat zij goed is in het delen van de belevingssfeer van de ander. Dat maakt haar een uitstekende bottom-up consultant bij organisatietrajecten bij instellingen, organisaties en bedrijven als schakel tussen werkvloer en management. Ook in het voortraject van deze trajecten is dat effectief om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Elke medewerker wordt weer in zijn rol binnen de organisatie en zijn kracht gezet. Da’s niet alleen goed voor de mens en medewerker in kwestie, maar ook voor het slagen, implementeren en borgen van het traject.

Na 25 jaar in verschillende secretariële, administratieve, organisatorische en leidinggevende functies te hebben gewerkt in binnen- en buitenland, kan zij veilig stellen er veel over te weten. Voor meer informatie: zie de website van Entourage Organisatieadvies en Officemanagement.

U kunt Marianne Bulder vinden met andere activiteiten bij:

Entourage Telefonische Acquisitie en Telemarketing

Warm worden van koud bellen. Onze telemarketeers weten er alles van bij Entourage Acquisitie en Telemarketing . Maar niet zonder een gedegen training van Marianne Bulder, die aansluit bij ieders communicatiestijl. Dus niet een standaard training, maar eentje die op het lijf geschreven is. En past bij de communicatiestijl van die persoon. Up, close and personal, dus. Zodat het niet meer gaat om een verkooppraatje, maar een gesprek van hart tot hart. Da’s lekker koud bellen en vertellen voor een goed gesprek. Daar zijn de resultaten dan ook naar. Die ervaring en communiceren vanuit het hart, dat brengen wij u graag bij met onze trainingen klantvriendelijkheid voor interne en externe klanten met ‘hart tot hart communicatie’.

Prosit!

Als orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) bij Prosit! doorziet Marianne Bulder strategieën van het immuunsysteem, de menselijke geest en de gebaande paden van emotie en wordt Voeding als Preventie en Medicijn samen met psychosociale ondersteuning, fytotherapie en lichaamseigen stoffen ingezet, zodat de voor u optimale gezondheid wordt bereikt.

Hoe dan ook zult u verder reiken dan u dacht dat mogelijk was in kwaliteit van uw werk of leven, persoonlijke groei of gezondheid.

Ik ben Marianne Bulder. Aangenaam.